У кого яке хоббі?
|
|
Бум)) |
Дата: Четверг, 17.01.2008, 19:06 | Сообщение # 21 |
Бум))...
Група: Адміни
Репутація: 67
Статус: Offline |
Моє хоббі - танці, вже 8 років хожу. Хоча хоббі це важко назвати
|
|
| |
x-rays |
Дата: Четверг, 17.01.2008, 21:08 | Сообщение # 22 |
Ст.Лейтенант
Група: Перевірений
Репутація: 50
Моє хобі ви знаєте Боротьба
Ласкаво просимо на мій сайт dimon-fun.ucoz.ru Я ПОВЕРНУВСЯ! |
|
| |
Хрум)) |
Дата: П'ятница, 18.01.2008, 17:49 | Сообщение # 23 |
Хрум))...
Репутація: 82
Сміятися...
|
|
| |
Кицуня |
Дата: Субота, 19.01.2008, 09:35 | Сообщение # 24 |
Генерал
СМІЯТИСЯ
Не сумуйте,коли вам погано...не даруйте свої сльози порожнині...усе мине..сум..біль...це можна пережити....окрім одного... |
|
| |
Хрум)) |
Дата: Субота, 19.01.2008, 17:46 | Сообщение # 25 |
Хрум))...
міняти ави
|
|
| |
tiC-tac |
Дата: Неділя, 20.01.2008, 22:40 | Сообщение # 26 |
Полковник
Репутація: 51
Quote (Лера) ще сидіння у форумі перетворилось у моє хоббі в мене також
|
|
| |
tiC-tac |
Дата: Понеділок, 21.01.2008, 19:51 | Сообщение # 27 |
Полковник
так вона раніше реганулася
|
|
| |
Хрум)) |
Дата: П'ятница, 25.01.2008, 16:13 | Сообщение # 28 |
Хрум))...
...грати на піаніно... хоч я й не вмію...
|
|
| |
x-rays |
Дата: Неділя, 27.01.2008, 19:02 | Сообщение # 29 |
Ст.Лейтенант
Група: Перевірений
ви знаєте
Ласкаво просимо на мій сайт dimon-fun.ucoz.ru Я ПОВЕРНУВСЯ! |
|
| |
Ганннннннннннннуся |
Дата: Середа, 30.01.2008, 11:56 | Сообщение # 30 |
Мл.Сержант
Група: Відвідувач
а я взагалі 7 років у муз школу хожу,вже так задовбало а взагалі моє життя це танці,я професійно їми займаюсь,я навіть призер ліги танцю України,у мене перший розряд по спорту
Мала ліцеїстка |
|
| |
tiC-tac |
Дата: Середа, 30.01.2008, 22:12 | Сообщение # 31 |
Полковник
моє хоббі футбол футбол футбол футбол футбол футбол футбол футбол футбол футбол і ще раз футбол
|
|
| |
Хрум)) |
Дата: Субота, 02.02.2008, 14:59 | Сообщение # 32 |
Хрум))...
...танцювати...писати вірші...: Обреченная… Обреченная жить в Аду – Нет места ей в Раю За ее поступки и мысли – Для нее Рай не имеет смысла… Умирать она должна в мученьях… …У Дьявола – в его семьях… Не спасет никто, никогда… …Ослепит ее дальняя звезда… Она не познает небо и землю, Увидит, как долго тянется время, Когда ты осталась жива, Но…навсегда обречена… Будет она страдать от вилений, Будет видеть их после затмений, Ее сердце разорвется от боли, Не останется в ней ничего живого… …В глазах навсегда – огонь… …из Ада – не такой уж простой… Он возрождает в ней новые мысли, Как убивать нужно быстро, Как можно Надежду забрать, Как сразу Любовь потерять, Как убить Веру в жизнь И оставить людей одних… …В одиночестве, в темноте, В Аду – на другой сороне… На другой стороне жизни… Теперь жизнь не имеет смысла… …Миллионы людей загнала в угол, Теперь все они Дьяволу служат… …Ад поглощает весь мир – Даже Рай не остался жив… Умерла Надежда и Вера – Не подвластно над ними даже время! И Любовь погибла от зла… …А ведь все совершила она – Обреченная жить в Аду, Где потеряла душу свою… Вибачте, що російською...
|
|
| |
Хрум)) |
Дата: Неділя, 03.02.2008, 20:07 | Сообщение # 33 |
Хрум))...
...малювати...співати...танцювати...сміятись - втрачати...
|
|
| |
Хрум)) |
Дата: Неділя, 03.02.2008, 20:21 | Сообщение # 34 |
Хрум))...
...так... А ще - писати вірші...
|
|
| |
Хрум)) |
Дата: Неділя, 03.02.2008, 20:23 | Сообщение # 35 |
Хрум))...
...у Флуді багато...
|
|
| |
Хрум)) |
Дата: Неділя, 03.02.2008, 20:24 | Сообщение # 36 |
Хрум))...
Считалочка 1 – тебе меня не понять, 2 – ты не сможешь меня удержать, 3 – так легко меня потерять, 4 – а я смогу любовь отыскать. 5 – не смотри на меня таким взгладом, 6 – я не вернусь к тебе – не надо! 7 – я не буду с таким человеком, как ты, 8 – ты обрываешь все мои мечты, 9 – я ухожу, но ты не расстраивайся, 10 – один на всю жизнь ты не останешься… Кто ты для меня… Мое послание прочитано тобой, Я – продолжаю ждать ответа. В письме слова льются рекой, Сильней ее ничего нету… Я – продолжаю ждать ответа, Как соловей ожидает лета. Но ничто не заменит встречу, Где бы ты ни был, тебя я замечу… Слова из уст твоих – слаще меда, Прикосновение рук твоих, словно ода… Взгляд твой таит в себе много огня, Ласки, любви, доброты… Глаза голубые, словно вода, Глубоки и столь чисты… Ты, словно цветок в пустыне, Будто лучь солнца во время лавины… На мою жизнь ты пролил свет надежды, И теперь я намного счастливей, чем прежде… Ну як?...
|
|
| |
Хрум)) |
Дата: Неділя, 03.02.2008, 20:38 | Сообщение # 37 |
Хрум))...
Хто ми? Створив нас могутній Творець і не знає, Як живемо ми, що відчуваєм… У світі він – бездоганний І порівняно з нами – нездоланний. Зробив він нас сильними, добрими – іншими, А ми стали слабшими, злими – гіршими. Нічого не змінити, та завжди є надія, Повір, і у тебе з’явиться сила… Не хочемо ми терпіти знущання І змінимо враз всі переконання, Ми все переможемо – всі негаразди, Та головне – триматися разом. Адже поодинці все обвалиться, І ти не знаєш, що далі станеться… Але водночас ти – не крапля в воді, Ти – не цеглина в стіні. Ти віриш, можеш – І переможеш… У кожного в світі своє призначення, Тож не втрачай свого великого значення… Пам’ятай, що ти – Творець Свого життя величезних фортець. Ти можеш змінити все навколо, Та не допоможе «чарівне слово»… Знайди в собі силу, і ти все зробиш. Повір у себе, і ти переможеш. Ти створиш свій, дивовижний світ І житимеш в ньому до кінця своїх літ. Нелегка в тебе буде дорога, Та ти – сенс усього живого… Правило жизни Нам все разрешают и не запрещают: Бояться, любить и прощать. Но никто не отучит людей Друг другу вред причинять. Мы знаем что плохо, а что – хорошо, Но делаем те же ошибки. Ведь, обвинять другого легко, Обижать со зловещей улыбкой. А ты очнись – оглянись и прости, Забудь всю боль и обиды, Ты извини ради любви, Ведь нельзя людей ненавидеть. Сделай добро, оно вернется к тебе, Не задержавшись в пути, А зло, оно, само по себе, Лишь причиняет боль другим... ...є ще...
|
|
| |
Кицуня |
Дата: Понеділок, 04.02.2008, 15:49 | Сообщение # 38 |
Генерал
Не сумуйте,коли вам погано...не даруйте свої сльози порожнині...усе мине..сум..біль...це можна пережити....окрім одного... |
|
| |
Хрум)) |
Дата: Понеділок, 04.02.2008, 16:16 | Сообщение # 39 |
Хрум))...
...писати вірші...
|
|
| |