Мої вірші
|
|
Xilion |
Дата: Четверг, 27.12.2007, 19:22 | Сообщение # 61 |
Підполковник
Група: Модератори
Репутація: 50
Статус: Offline |
дуже мало дуже шкода
Заходьте на мій сайт xilion.ucoz.ru Хакер - не преступник. Взлом - для искусства. Смысл - в свободе. Если горит крыша звони - 01 Если нужна крыша звони - 02 Если едет крыша звони - 03  |
|
| |
Xilion |
Дата: Четверг, 27.12.2007, 19:24 | Сообщение # 62 |
Підполковник
я теж писав вірші у 5-класі.
Заходьте на мій сайт xilion.ucoz.ru Хакер - не преступник. Взлом - для искусства. Смысл - в свободе. Если горит крыша звони - 01 Если нужна крыша звони - 02 Если едет крыша звони - 03  |
|
| |
Xilion |
Дата: Четверг, 27.12.2007, 19:29 | Сообщение # 63 |
Підполковник
Я памятаю була у нас дівчина в класі ото вона вірші писала по сторінці дві
|
| |
|
x-rays |
Дата: П'ятница, 28.12.2007, 12:05 | Сообщение # 65 |
Ст.Лейтенант
Група: Перевірений
Ти розбудила мене своїм поцілунком. Я відчув теплі твої вуста. Як приємно бачити, що тебе люблять, доглядають. Я підвівся і побачив квіти і тебе на їх фоні. Боже я ж забув! У мене день народження!!! Як приємно.... Ти пестиш мене, а я тебе... Мила моя я тебе не забуду!!!!!
Ласкаво просимо на мій сайт dimon-fun.ucoz.ru Я ПОВЕРНУВСЯ! |
|
| |
x-rays |
Дата: П'ятница, 28.12.2007, 13:19 | Сообщение # 66 |
Ст.Лейтенант
Тихі зорі ясні очі
|
| |
x-rays |
Дата: Субота, 29.12.2007, 00:12 | Сообщение # 67 |
Ст.Лейтенант
Почисть будь ласка Добавлено (29.12.2007, 00:12) --------------------------------------------- Лице: сонце; руки: лоза внограду: ноги: тендітні і маленькі; тіло: легке і нагадує перо; характер: ніжий і добрий; Так я можу описати тебе.
|
| |
yastreb |
Дата: Субота, 29.12.2007, 10:24 | Сообщение # 68 |
Капітан
супер
прийшли поспілкувалися та пішли Cвіт це круто підемо у світ а про форум забудемо так?????????? |
|
| |
Кицуня |
Дата: Субота, 29.12.2007, 16:32 | Сообщение # 69 |
Генерал
Група: Адміни
Ну Bigman ти даєш , це дійсно класно...
Не сумуйте,коли вам погано...не даруйте свої сльози порожнині...усе мине..сум..біль...це можна пережити....окрім одного... |
|
| |
Love |
Дата: Субота, 29.12.2007, 19:25 | Сообщение # 70 |
Мл.Сержант
Репутація: 42
ого а я й не знала. кульно Добавлено (29.12.2007, 19:25) --------------------------------------------- ті мене аж до сліз розчулив кохання......... мені знайоме це відчуття
я всіх люблю |
|
| |
x-rays |
Дата: Субота, 29.12.2007, 19:28 | Сообщение # 71 |
Ст.Лейтенант
Ти кохаєш мене я теж тебе. Ти неначе квітка в зеленім гаї, ти промінь світла в моєму житті. Я затьмарений твоєю красою, ти моє життя. Ти вразила моє серце, ти його підкорила. Ти влилася в мої дії неначе вода.
|
| |
Love |
Дата: Субота, 29.12.2007, 19:29 | Сообщение # 72 |
Мл.Сержант
супер
я всіх люблю |
|
| |
Love |
Дата: Субота, 29.12.2007, 19:59 | Сообщение # 73 |
Мл.Сержант
в мене не так романчично, та все ж ти мене чекав-я не прийшла, ти мене кохав-а я пішла, ти пробач мене за все я кохаю лише тебе
я всіх люблю |
|
| |
voin |
Дата: Субота, 29.12.2007, 20:04 | Сообщение # 74 |
Рядовий
Репутація: 4
А ви не пробували римувати вірші?
Дякую за увагу! |
|
| |
x-rays |
Дата: Субота, 29.12.2007, 20:05 | Сообщение # 75 |
Ст.Лейтенант
Прикольно! Я старався......та не зміг......... Я втратив тебе........... Повернись! Я чекаю............. Ні..ні..ні.... Ти не повернулась....... Навіщо жити... (вона приходить) Що....ти...????? Пробач кохана! Я повний дурень! Пробач! Це я написав коли був у літньому таборі після того як зі мною порвала дівчина............ 
|
| |
Катя |
Дата: Субота, 29.12.2007, 20:07 | Сообщение # 76 |
Мл.Сержант
Група: Відвідувач
Репутація: 3
Quote (Love) ти мене чекав-я не прийшла,ти мене кохав-а я пішла,ти пробач мене за всея кохаю лише тебе Це дуже добре якщо ти також пишеш вірші!!!
Ніхто не достоін твоїх сліз, а той хто достоін не примусить тебе плакати Ніколи не переставай посміхатися,тому що хтось може закохатися в твою посмішку... ніколи не опускай носик, тому що це остання, що ти зробиш... |
|
| |
Катя |
Дата: Понеділок, 31.12.2007, 15:43 | Сообщение # 77 |
Мл.Сержант
Група: Відвідувач
Репутація: 3
Quote (Лера) а ти хіба ні? Я про себе промовчу... Мені соромно показувати свої вірші на люди 
Ніхто не достоін твоїх сліз, а той хто достоін не примусить тебе плакати Ніколи не переставай посміхатися,тому що хтось може закохатися в твою посмішку... ніколи не опускай носик, тому що це остання, що ти зробиш... |
|
| |
Хрум)) |
Дата: Середа, 02.01.2008, 11:33 | Сообщение # 78 |
Хрум))...
Репутація: 82
Ви всі такі творчі особистості!!! Добавлено (02.01.2008, 11:33) --------------------------------------------- Я не так добре пишу, але: Правило жизни Нам все разрешают и не запрещают: Бояться, любить и прощать. Но никто не отучит людей Друг другу вред причинять. Мы знаем что плохо, а что – хорошо, Но делаем те же ошибки. Ведь, обвинять другого легко, Обижать со зловещей улыбкой. А ты очнись – оглянись и прости, Забудь всю боль и обиды, Ты извини ради любви, Ведь нельзя людей ненавидеть. Сделай добро, оно вернется к тебе, Не задержавшись в пути, А зло, оно, само по себе, Лишь причиняет боль другим... і Хто ми? Створив нас могутній Творець і не знає, Як живемо ми, що відчуваєм… У світі він – бездоганний І порівняно з нами – нездоланний. Зробив він нас сильними, добрими – іншими, А ми стали слабшими, злими – гіршими. Нічого не змінити, та завжди є надія, Повір, і у тебе з’явиться сила… Не хочемо ми терпіти знущання І змінимо враз всі переконання, Ми все переможемо – всі негаразди, Та головне – триматися разом. Адже поодинці все обвалиться, І ти не знаєш, що далі станеться… Але водночас ти – не крапля в воді, Ти – не цеглина в стіні. Ти віриш, можеш – І переможеш… У кожного в світі своє призначення, Тож не втрачай свого великого значення… Пам’ятай, що ти – Творець Свого життя величезних фортець. Ти можеш змінити все навколо, Та не допоможе «чарівне слово»… Знайди в собі силу, і ти все зробиш. Повір у себе, і ти переможеш. Ти створиш свій, дивовижний світ І житимеш в ньому до кінця своїх літ. Нелегка в тебе буде дорога, Та ти – сенс усього живого… Не так зворушливо, як у Вас, та я думаю, що нормально.

Повідомлення відредактував Пуффыстик - Середа, 02.01.2008, 11:35 |
|
| |
x-rays |
Дата: Середа, 02.01.2008, 15:08 | Сообщение # 79 |
Ст.Лейтенант
Ми порода Божа, ми його частина; Ми створені по його подобі; Виявляється що ми , люди, не можемо контролювати свої вчинки адже мизатьмарені навколишнім світом. О люди давайте берегди і не позорити себе! Не використовувати своє тіло в не цензурних ділах адже ми створені по подобі Божій!!!!
|
| |
Хрум)) |
Дата: Середа, 02.01.2008, 15:27 | Сообщение # 80 |
Хрум))...
Репутація: 82
Сам придумав?
 |
|