Мої вірші
|
|
x-rays |
Дата: Четверг, 03.01.2008, 14:19 | Сообщение # 81 |
Ст.Лейтенант
Група: Перевірений
Репутація: 50
Статус: Offline |
Так я це писав для виступу у старій школі
Ласкаво просимо на мій сайт dimon-fun.ucoz.ru Я ПОВЕРНУВСЯ! |
|
| |
|
Бум)) |
Дата: Четверг, 03.01.2008, 18:29 | Сообщение # 83 |
Бум))...
Група: Адміни
Репутація: 67
Я теж
 |
|
| |
Легна |
Дата: Понеділок, 07.01.2008, 16:28 | Сообщение # 84 |
Легна
Репутація: 55
Я кoлись писала, і дoсить дoбрe вихoдилo. Алe 3ара3...
|
|
| |
Хрум)) |
Дата: Четверг, 10.01.2008, 19:59 | Сообщение # 85 |
Хрум))...
Репутація: 82
Вибачте, що російською... Жизненная история... Исполняла я все его желания, А он не сдержал и одного обещания: Клялся на всю жизнь он в верности, Но не было ни капли преданности... Так мы и жили - без взаимной любви, Пока не сказал он мне: "Уходи..." Он встретил другую, "влюбился", а я Дыша, умирала - осталась одна... Вянула, как цветок, на глазах, Оставались слезы у меня на щеках. Не промолвила за месяц ни слова, Не осталось во мне ничего живого... Я танула, как беззащитная людинка, Что теряет на солнце надежду, Опускалась вниз, как простая травинка - Ганяет ветер ее небрежно... Не стерпела, не выдержала, все закинула... Попрощалась со всем и мир покинула... Хотите узнать, что было дальше?
 |
|
| |
Кицуня |
Дата: Четверг, 10.01.2008, 20:03 | Сообщение # 86 |
Генерал
так , а це ти писала
Не сумуйте,коли вам погано...не даруйте свої сльози порожнині...усе мине..сум..біль...це можна пережити....окрім одного... |
|
| |
Хрум)) |
Дата: Четверг, 10.01.2008, 20:08 | Сообщение # 87 |
Хрум))...
Так... Подобається? ...Не стерпела, не выдержала, все закинула... Попрощалась со всем и мир покинула... А теперь жалею, ведь меня любил Замечательный парень - себя погубил... Немилой была ему жизнь без меня, Ушел ко мне - не ждал ни дня... По нему его родные скучают, А в смерти... меня обвиняют. Часть случившегося - из-за меня, Но виновата не я одна... ...Не буду оправдываться, я же знаю - Нам хорошо вместе; мы, словно летаем На крыльях любви, рядом река журчит, А нас теперь никто не разлучит...
 |
|
| |
Хрум)) |
Дата: П'ятница, 11.01.2008, 14:32 | Сообщение # 88 |
Хрум))...
Це питання? Вибачте, що рос. мовою… Считалочка 1 – тебе меня не понять, 2 – ты не сможешь меня удержать, 3 – так легко меня потерять, 4 – а я смогу любовь отыскать. 5 – не смотри на меня таким взгладом, 6 – я не вернусь к тебе – не надо! 7 – я не буду с таким человеком, как ты, 8 – ты обрываешь все мои мечты, 9 – я ухожу, но ты не расстраивайся, 10 – один на всю жизнь ты не останешься…
 |
|
| |
Кицуня |
Дата: П'ятница, 11.01.2008, 15:10 | Сообщение # 89 |
Генерал
не пускають , говорять , що пізно а ось і мій вірш.......пробачте, що на російській мові.. # # # Любовь не только возвышает Она порой нас разрушает Ломает судьбы и серца... В своих желаниях прекрасна, Она бывает так опасна, Как взрыв , как девять грамм свинца Она врываеться внезапно, И ты уже не можеш завтра Не видеть милого лица. Любовь не только возвышает, Любовь вершит, и все решает, А мы уходим в этот плен И не мечтаем о свободе, Пока зоря в душе восходит, Душа не хочет перемен.
Не сумуйте,коли вам погано...не даруйте свої сльози порожнині...усе мине..сум..біль...це можна пережити....окрім одного... |
|
| |
Хрум)) |
Дата: П'ятница, 11.01.2008, 15:18 | Сообщение # 90 |
Хрум))...
Класно!!!
 |
|
| |
Легна |
Дата: П'ятница, 11.01.2008, 22:45 | Сообщение # 91 |
Легна
Репутація: 55
Якщо Кицуня мене ще бачить: Покажи це повідомлення батькам! Пустіть Кристиночку до мене І буду дуже рада я. Чому ж так пізно? Це не правда! Шість годин-це непорада! Крім того виросла вона А ви не вірите мені? Тоді пустіть до дев"яти! Доречі, з нами будуть хлопці Собі вже раду ми дамо! Але й без них ми - не слабачки!!! Самі себе проведемо!!! [color=red]Пустіть Кристину!!! Ну будь-ласочка!Вибачте, в мене не працюють смайли! Для модераторів: це вірш, отже по темі!!!
|
|
| |
Love |
Дата: П'ятница, 11.01.2008, 22:49 | Сообщение # 92 |
Мл.Сержант
Репутація: 42
не мій але класний Я розшукаю на папері Оцю розсипану печаль І поцілую темно-древні Уста забутих знань... Вони тремтливі і вологі, Хоча дощів нема, Думки мої під Божі зорі Цілунок цей здійма...
я всіх люблю |
|
| |
Кицуня |
Дата: Субота, 12.01.2008, 13:27 | Сообщение # 93 |
Генерал
Quote (Zaychonok) Пустіть Кристиночку до мене І буду дуже рада я. Чому ж так пізно? Це не правда! Шість годин-це непорада! Крім того виросла вона А ви не вірите мені? Тоді пустіть до дев"яти! Доречі, з нами будуть хлопці Собі вже раду ми дамо! Але й без них ми - не слабачки!!! Самі себе проведемо!!! Розмариченька , спасибі, але я усе одно не прийду 
|
| |
tiC-tac |
Дата: Середа, 16.01.2008, 20:38 | Сообщение # 94 |
Полковник
Репутація: 51
співчуваю Розмариця класний вірш
|
|
| |
x-rays |
Дата: Четверг, 17.01.2008, 18:07 | Сообщение # 95 |
Ст.Лейтенант
Ви мене ще не забули?????? Я просто мав срочні тренування і не мав часу зайти вибачте, але обіцяю усе надолужити. Ви пробачите
Ласкаво просимо на мій сайт dimon-fun.ucoz.ru Я ПОВЕРНУВСЯ! |
|
| |
Ганннннннннннннуся |
Дата: Четверг, 17.01.2008, 19:07 | Сообщение # 96 |
Мл.Сержант
Група: Відвідувач
мої вірші тупі і смішні,нехо їх викладати
Мала ліцеїстка |
|
| |
tiC-tac |
Дата: Четверг, 17.01.2008, 19:12 | Сообщение # 97 |
Полковник
Репутація: 51
Quote (Ганннннннннннннуся) мої вірші тупі і смішні,нехо їх викладати а мої про ширяєва мудрі
|
|
| |
Хрум)) |
Дата: П'ятница, 18.01.2008, 17:50 | Сообщение # 98 |
Хрум))...
В мене багато віршів, але лінь їх друкувати... -
 |
|
| |
Кицуня |
Дата: Субота, 19.01.2008, 09:34 | Сообщение # 99 |
Генерал
Quote (bigman) Ви мене ще не забули?????? Я просто мав срочні тренування і не мав часу зайти вибачте, але обіцяю усе надолужити. Ви пробачите хто ж тебе забуде
|
| |
Хрум)) |
Дата: Субота, 19.01.2008, 17:47 | Сообщение # 100 |
Хрум))...
Quote (Кицуня) хто ж тебе забуде Це точно!Добавлено (19.01.2008, 17:47) --------------------------------------------- Я не хочу друкувати... Якщо буде час, тоді...
 |
|
| |