Мої вірші
|
|
x-rays |
Дата: Субота, 19.01.2008, 21:57 | Сообщение # 101 |
Ст.Лейтенант
Група: Перевірений
Репутація: 50
Статус: Offline |
1-й погляд Ти побачила мене і щось у серці запалало! Ти підійшла до мене... і тихенько щось сказала. Я.. я не слухав... Ти мені подобалась ніби я знав тебе все життя. Бігмен
Ласкаво просимо на мій сайт dimon-fun.ucoz.ru Я ПОВЕРНУВСЯ! |
|
| |
tiC-tac |
Дата: Неділя, 20.01.2008, 22:48 | Сообщение # 102 |
Полковник
Група: Адміни
Репутація: 51
Quote (bigman) Ти побачила мене і щось у серці запалало!Ти підійшла до мене... і тихенько щось сказала.Я.. я не слухав...Ти мені подобалась ніби я знав тебе все життя.Бігмен клас
|
|
| |
tiC-tac |
Дата: Середа, 23.01.2008, 23:27 | Сообщение # 103 |
Полковник
і нащо було вибачатися?
|
|
| |
tiC-tac |
Дата: Четверг, 24.01.2008, 22:45 | Сообщение # 104 |
Полковник
які? малий вже поїхав
|
|
| |
Хрум)) |
Дата: П'ятница, 25.01.2008, 16:05 | Сообщение # 105 |
Хрум))...
Репутація: 82
...я вмію писати вірші... але 1)нема часу їх друкувати на компі... 2)вони не ідеальні... 3)Дякую Бум... (вона надрукує декілька... - в неї знаходиться час...)
 |
|
| |
x-rays |
Дата: П'ятница, 25.01.2008, 22:12 | Сообщение # 106 |
Ст.Лейтенант
А ось мій Яка гарна природа! Які квіти! Вони схожі на тебе коли ти спиш. Такі ж тендітні і беззахисні, такі ж симпотні.... Я бачу струмок наче твоя талія: з безліччу вигинів.... Переді мною яблуня як твої руки
|
| |
Хрум)) |
Дата: П'ятница, 25.01.2008, 22:17 | Сообщение # 107 |
Хрум))...
...буду вважати, що якщо я перша прочитала, то я можу оцінити... - Класно!
 |
|
| |
Хрум)) |
Дата: Субота, 26.01.2008, 16:50 | Сообщение # 108 |
Хрум))...
...Вибачте, що російською... СМЕРТЬ... Завтра наступит конец... Не будет уже разбитых сердец... Не познаем ни радость, ни боль... Будет для всех - вечный покой... Мы не хотели быть... ...Нет стремления... Ценим мы жизнь? - Нет... Ответ на всё... После нас нет ничего... - Не будет ни боли, ни ласки И сгорят все жестокие маски, Что скрывали ненавесть, злобу, Когда чувство преростает в фобию... Ненавесть, боль, предательство... Все это столь страшное, Что из-за них уходит мир... Он покинет нас, оставит одних - Умереть от самих себя... А защитить друг друга? - ...никогда... Лучше попрощаться и уйти... Может тогда сможем счастье найти?... - Нет... Ответ на всё... Для нас хорошего нет ничего... Мы этого не заслужили... Друг друга заводили а могилу... Расставались лучшие друзья... Убивали друг друга и хотели себя Защитить от смерти и рая... Но все до пепла сгорали... Не знали настоящих чувств, Прятались от реальности... Теперь в душе только грусть, Что заполняет сердце тайнами... Кто не захочет уйти - тот, как бабочка... Один день поживет, порадуется... А потом через часик... умрет... Крылья ему подпалил небосвод... Солнце возненавидело... Тучи небо закрыли... И каждый, кто это видел, решил навсегда уйти... Ну як?...
 |
|
| |
x-rays |
Дата: Неділя, 27.01.2008, 19:01 | Сообщение # 109 |
Ст.Лейтенант
Пустота-це я,ти,ми..... Пустота-це горе і смуток.... Пустота-це біда що засмоктує тебе у безодню неживих, майже без почуттів людей.....
Добавлено (27.01.2008, 19:01) ---------------------------------------------
(до попереднього)
|
| |
Хрум)) |
Дата: Понеділок, 28.01.2008, 15:48 | Сообщение # 110 |
Хрум))...
...ого...як все запущено... :'( :'(
 |
|
| |
Кицуня |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:29 | Сообщение # 111 |
Генерал
Quote (bigman) Яка гарна природа! Які квіти! Вони схожі на тебе коли ти спиш. Такі ж тендітні і беззахисні, такі ж симпотні.... Я бачу струмок наче твоя талія: з безліччу вигинів.... Переді мною яблуня як твої руки прикольно
Не сумуйте,коли вам погано...не даруйте свої сльози порожнині...усе мине..сум..біль...це можна пережити....окрім одного... |
|
| |
Кицуня |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:35 | Сообщение # 112 |
Генерал
Quote (bigman) Ти неначе прозора сльоза що скотилася з мого плеча....... Ти......... Я не знаю як це сказати....... Я полонений тобою......... Я сам написав. вау
Не сумуйте,коли вам погано...не даруйте свої сльози порожнині...усе мине..сум..біль...це можна пережити....окрім одного... |
|
| |
Кицуня |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:35 | Сообщение # 113 |
Генерал
Quote (bigman) Я сидів біля берега, а ти підійшла до мене і спитала......... Я не зміг відповісти бо коли ти близьео я забуваю, що я хлопець стаю якимсь тихим, втрачаю дар слова, не можу на тебе прямо дивитись............ Ти просила мене, а я неслухав, ти усміхалась, а я не бачив............. Я так закоханий....................... вау
|
| |
Кицуня |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:37 | Сообщение # 114 |
Генерал
Quote (bigman) Ти гуляла по парку. Я дивився на тебе. Моя душа зігрілася коли я бачив тебе. Зненацька ти побачила мене і я не знав що сказати адже я дивися на тебе коли ти цілувалась з іншим. вау
|
| |
Кицуня |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:40 | Сообщение # 115 |
Генерал
Quote (bigman) Я побачив тебе.... Я почув твій голос.... Я подарував тобі квіти.... А ти....Ех! Ну чому ти не звертаєш на мене увагу.... Невже я такий нецікавий......... Усе це була остання крапя... Я невитримаю бачити я ти з іншим......... Я БУДУ ЗА ТЕБЕ БОРОТИСЯ!!!!!!!!! немає слів.... Quote (bigman) Ти закохана у мене по вуха, але я не відчуваю того ж самого. (Я не можу їй сказати, що теж її кохаю бо я хвилююся.......) Я кажу:"Вибач, але ти не моя" І сам про це жалкую. Але у ту хвилину щось стисло моє серце і сказав: " Стій я....я...я...Я кохаю тебе аж до неба, але я не міг це висловити раніше бо я боявся." І вона відповіла: " Ти...ти..мене кохаєш?" І ми сціпилися губами і прилипли. Я ніколи не відчував такого як зараз. вау,вау,вау,вау Quote (bigman) Такого я не зустрічав: ніжки стрункенькі тіло витончене і лагідне личко беззлісне руки як із золота лагідні і тендітні Ти сподобалася мені з 1 погляду. Я кохаю тебе. слова зникають....
|
| |
Кицуня |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:41 | Сообщение # 116 |
Генерал
Quote (bigman) Ти така вродлива, а я такий потворний..... Але ти покохала мене і я став гарним адже потворила мене моя скутість. Ти розкрила мені душу. ДЯКУЮ ТОБІ клас....
|
| |
Кицуня |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:44 | Сообщение # 117 |
Генерал
Quote (bigman) Ти розбудила мене своїм поцілунком. Я відчув теплі твої вуста. Як приємно бачити, що тебе люблять, доглядають. Я підвівся і побачив квіти і тебе на їх фоні. Боже я ж забув! У мене день народження!!! Як приємно.... Ти пестиш мене, а я тебе... Мила моя я тебе не забуду!!!!! ....СУПЕР Quote (bigman) Лице: сонце; руки: лоза внограду: ноги: тендітні і маленькі; тіло: легке і нагадує перо; характер: ніжий і добрий; Так я можу описати тебе немає слів.... Quote (bigman) Ти кохаєш мене я теж тебе. Ти неначе квітка в зеленім гаї, ти промінь світла в моєму житті. Я затьмарений твоєю красою, ти моє життя. Ти вразила моє серце, ти його підкорила. Ти влилася в мої дії неначе вода. якби таких людей як ти було більше...
|
| |
Кицуня |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:49 | Сообщение # 118 |
Генерал
Quote (bigman) Ти побачила мене і щось у серці запалало! Ти підійшла до мене... і тихенько щось сказала. Я.. я не слухав... Ти мені подобалась ніби я знав тебе все життя це..це...видно,що ти написав це від щирого серця
|
| |
Кицуня |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:50 | Сообщение # 119 |
Генерал
Quote (bigman) Пустота-це я,ти,ми..... Пустота-це горе і смуток.... Пустота-це біда що засмоктує тебе у безодню неживих, майже без почуттів людей..... )
|
| |
Кицуня |
Дата: Середа, 30.01.2008, 19:50 | Сообщение # 120 |
Генерал
я спробувала зібрати всі твої вірші,воні...воні..надзвичайні...
|
| |